محل تبلیغات شما
بسم الله الرحمن الرحیم

از اونجایی که در نیم سالهای گذشته تلاشهای مذبوحانه ای  برای گرفتن نمره به روشهای گوناگون از جانب برخی دانشجویان خلاق  مشاهده شد، لازم هست باید ها و نباید های نمره گرفتن از اینجانب را خدمت عزیزانم توضیح دهم.

قانون اول: (چگونه بنویسیم) نوشتن یک کلمه از حل سوال، بهتر از سفید گذاشتن برگه هست. شخصا اگر متوجه بشم دانشجو چیزی از حل سوال رو میدونه نظر بهتری نسبت بهش پیدا میکنم و اندک نمره ای هم بهش تعلق خواهد گرفت. مرتب بنویسیم. هر استادی برای برگه ی شما وقت مشخصی را اختصاص میدهد. اگر نتواند راه حل شما را پیدا و یا دنبال کند، نمره ای به شما تعلق نخواهد گرفت. اسم خود را خوانا روی همه برگه ها بنویسیم. جواب نهایی را بصورت واضح بنویسید و آن را به هر صورت ممکن از متن متمایز کنید تا پیدا کردن آن برای استاد ممکن و راحت باشد

قانون دوم: (چگونه ننویسیم) قسمت اول از قانون اول نباید توجیهی برای نوشتن مطالب نامربوط یا جواب مستقیم ندادن به خواسته مساله باشه. دیده شده که دانشجو بجای حل کردن مساله به ذکر خلاصه درس اکتفا کرده و تقریبا از سوال -صفر- نمره رو گرفته. (وقت بنده برام مهم هست. برای تلف کردنش نمره ای نمی گیرید) از فرض های نجومی خودداری کنید. مثلا، فرض میکنیم شتاب جاذبه ی زمین 200+ باشد، آنگاه .  فرض میکنیم صورت سوال بجای آن چیزی که نوشته شده طور دیگری بود! .  سوال خود من اینه که "فاز این دانشجویان" چیست؟!

قانون سوم: زود از سر جلسه بلند نشید. چیز قابل توجهی بیرون بدست نمیارید ولی ممکنه نمره ی قابل توجهی رو در امتحان از دست بدید. حتی اگر اینقدر باهوش هستید که سوالات را در یک سوم وقت امتحان حل کرده اید، حتما درستی حل خود را چک کنید. به راه حل های ساده تر و خلاقانه فکر کنید. در صورت مواجهه با راه حل خلاقانه، به آن نمره ی اضاف بر بیست تعلق خواهد گرفت.

قانون چهارم: (قانون مرگ و میر) مظلوم نمایی بهر نحوش "خز" شده و بنده به کمتر از گواهی فوت دانشجو نمره ای نمیدم. بنابراین لطفا نه خودتون رو خسته کنید و نه سعی کنید بنده رو در مشکلات تخیلی -و حتی واقعی- تون "سرجلسه امتحان و روی برگه" سهیم کنید. بنده بسیار از درگذشت نزدیکان شما متاثر میشم. از اینکه بیمارستان بودید ناراحتم. معدل تون کم هست و دارید مشروط میشید . همین امروز از کما بیرون آمده اید و الان امتحان دوم امروزتان است . اینها همه مسایلی هست که شما باید قبل از جلسه امتحان براش راه حلی مناسب پیدا می کردید که در بسیاری از موارد این راه حل فقط درس خوندن منظم در طول ترم بوده است. ولی نمره فقط یک معیار داره و اون برگه هست. نوشتن اشعار جانسوز و مطالب مناسب شکست عشقی و . به همین بند مربوط است و فقط به استاد میفهماند که شما خودتان هم تایید میکنید که نمره شما کم خواهد بود!

قانون پنجم: (قانون نمودار) نمره های بالاتر از نه به ده و نمره های پایین تر از نه به نمره ای بین نه تا ده (گاها 9.9) مبدل میشوند. این قانون هیچ گونه تعمیمی ندارد. در صورتی که مشکل عمومی در حل یک سوال احساس شود، بخشی از نمره سوال به تمامی دانشجویان اضافه خواهد شد. 

قانون ششم: نحوه ی محاسبه نمرات درسهایی که شامل میان ترم و فاینال هستند به {این صورت} هست.

قانون هفتم: (قانون تلفن) به تلفن دانشجویی که در طول ترم حتی یک ایمیل برای سوال در مورد درس به من نزده جواب نمیدم! بعبارت دقیق تر، به هیچ تلفنی از طرف دانشجو در موضوع نمره جواب داده نمی شود. موضوعات دیگر (فرهنگی، مشاوره علمی، مشاوره ازدواج، مشاوره رفتن به خارج برای ادامه تحصیل، درد دل، صحبت آزاد با استاد، و . ) آزاد است چه حضوری و چه تلفنی. در مورد تلفنی لطفا با هماهنگی قبلی. 

قانون هشتم: (قانون پارتی) دانشجویان دانشگاه همگی بزرگسال هستند و طبعا خودشان مسول عملکرد خودشان هستند. منفور ترین عمل یک دانشجو در نزد بنده واسطه کردن یک فرد ثالث برای گرفتن نمره است. دانشجوی خاطی قطعا یکبار دیگر درس را خواهد گذراند  مثال نقضی تا کنون مشاهده نشده. 

قانون نهم: (قانون پاسی تضمینی) حتما سوالات کتاب و سوالات سالهای قبل را با کمک هم حل کنید. بصورت تضمینی پاس خواهید شد. 

قانون دهم: (قانون اعتراض) بدلیل تقاضاهای مکرر خارج از حوصله ی اینجانب، لطفا فقط در صورتی به نمره ثبت شده اعتراض کنید که مطمئن هستید در محاسبه ی نمره ی شما اشتباه فاحشی رخ داده است. از نیم سال دوم 93-94 به بعد روال بررسی به اعتراض به این صورت هست که در صورت تغییر نکردن نمره کلیه ارفاق ها از شما سلب خواهد شد و نمره ی خام شما گزارش نهایی خواهد شد. این تذکر را جدی بگیرید.

قانون یازدهم: در صورت پاس شدن و پاس نشدن رابطه ی دوستی بین ما باقی خواهد ماند. دوستی و نمره هیچگونه ارتباطی با هم ندارند.

قانون دوازدهم: در صورت مشاهده ی هرگونه تقلب، رابطه ی دوستی برای همیشه از بین خواهد رفت و این بزرگترین سرمایه ای نیست که دانشجوی خاطی از دست می دهد. سرمایه ی بزرگتری که از دست میرود حس اعتماد سایرین و از آن بس بزرگتر، سرمایه ی معنوی که همان رضایت پروردگار است.

قانون سیزدهم: (قانون سوم نیوتن) کسی که در طول ترم بیشتر از همه "خسته نباشید" گفته، بیش از سایرین هم مخاطب "موفق باشید" پایین برگه امتحان است.

قانون چهاردهم: (قانون توحید)خداوند بزرگ تنها تکیه گاه همه مخلوقات است. به او اعتماد کنیم و برای جلب رضای او درس بخوانیم. (با درس خوندن، خودمون رو براش لوس کنیم). قطعا ما اگر وظیفه ی "دانش جویی" مون رو خوب انجام بدیم، او خدایی کردن و ناز خریدن از بنده اش رو خوب بلده. وقتی کارمون رو انجام دادیم، اونوقت از او موفقیت را طلب کنیم. 

آرزومند سعادت همه ی شما عزیزان هستم

توصیه ای برای امتحانات پایان نیمسال

درس كنترل دیجیتال Digital Control Systems

درس سیستم دیجیتال 1 (مدار منطقی) Digital Design Course

نمره ,ی ,حل ,رو ,  ,یک ,  قانون ,که در ,در صورت ,نمره ی ,راه حل

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کار و تجارت | تبلیغات و بازاریابی | نیازمندی های اینترنتی سفارشات میس کندی و میس لالی پاپ مرصاد شعبانی برنامه و بازی های پاما زر پی سی برترین سایت فارسی زبانان « لبخند خدا » mortdamarkens goodwpedilo comphapoce آموزش زبان ترکی استانبولی